Zoekt u een computer, die startklaar en compleet geleverd wordt naar uw wensen?

Haaksman Computers is een eenmanszaak gevestigd in het mooie Daarlerveen, met jarenlange expertise in zowel hardware als software. Met een snelle en persoonlijke service kunnen we u helpen met vrijwel alle problemen.

Ook worden er nieuwe computers verkocht die compleet op maat gemaakt worden, voor al uw wensen kan een oplossing gevonden worden. Ook verkopen wij laptops van hoge kwaliteit. Alle systemen die hier worden verkocht worden allemaal startklaar geleverd, zodat u met een gerust hart direct thuis aan de slag kunt!

Systemen op maat, compleet naar uw wens.

Bij Haaksman Computers zijn systemen compleet aan te passen naar uw smaak, een computer is iets persoonlijks en daar kunnen wij zeker voor zorgen. Iets meer geheugen? Een grotere monitor? Een snellere processor? U vraagt, en wij leveren!

Ook kunt u een oude computer inleveren tegen een inruilpremie bij aankoop van een nieuw systeem. Uw oude computer wordt op onze werkplaats getaxeerd en nagekeken. Bestanden kunnen worden overgezet naar uw nieuwe computer zodat u geruisloos verder kunt werken. Alles is bij ons bespreekbaar en onderhandelbaar. Kom bij ons langs en we graag de opties aan u uit.

Laptop of een tablet?

Haaksman Computers staat ook voor u klaar bij de aanschaf van een nieuwe laptop. Voor ons actuele aanbod kunt u kijken bij de aanbiedingen, of contact met ons opnemen. Voor meer info daarover klikt u op de pagina Contact.

Werken met A-merken

Om onze klanten goed van dienst te zijn, leveren we alleen producten uit van A-merken. Kwaliteit staat voorop!

Onze services

  • Persoonlijke en hoogstaande service
  • Snelle reparatieafhandeling
  • Altijd een startklare computer